internetový bulletin

Blanka a Jan Šounovi



773 757 208

honzablanka@volny.cz

DODATEK

21.03.2013 11:14
Ahoj ještě jednou, abyste si mohli představit, jak to u nás vypadá, odehrává se tu veliká bitva o budku a samozřejmě, že vyhraje náš letitý taťulda-sameček, protože je to opravdu velice silný kluk.
 
Posílám vám obrázek, který jsem dnes večer udělal, ale z něj toho sice moc nepoznáte, ale ten, co je na zádech, tak to je ten nový sameček, který by se chtěl u nás v boudě usadit, ale bohužel mu to náš kluk nedovolí. Na obrázku je ještě samička našeho kluka, čili vlastně 3 poštolky. Jsou ovšem tak rychlý, že se dají těžko v této bitvě vyfotit.
 
Takže cizí sameček dostane za vyučenou, to bude ještě zítra další bitva, ale potom to ten nový sameček vzdá a odklidí se někam pryč - prostě už ho nikdy neuvidíme- tak to je takový život. Potom náš kluk začne upravovat zem v boudě a vše připraví pro samičku, aby zase v klidu mohla snést další vajíčka a starat se o nový život. Udělá krásný kruhový důlek v koutku budky a samička začne sedět v tomto důlku a začne obden snášet vajíčka. Sameček jí pořád nosí dobroty jako hraboše a různé i ještěrky a jiné myšky. Dokáže udolat i potkana.
 
Těšíme se na to.